Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Otóż mam taki problem z siatką mam do wykonania nogę do ławki ( uczę się narazie to jest prosta ławka :) ) i umnie jest taka siatka:

mojezp1.png

a mam wykonac do tego nogę z 2D Snap, ale ta siatka jest za rzadka i mi ta noga nie wychodzi.

Taka jest siatka w gotowym projekcie zrobionym przez autorów książki:

mabycge6.png

Teraz pytanie, gdzie w opcjach zmienić to, aby zagęścić tą siatkę ?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba

pzdrw

Napisano
  • Autor
  huzdebos napisał:
Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba

pzdrw

A może jakieś konkrety, a nie twórcze teksty ? Napewno mi się przyda, ale teraz chciałbym się dalej edukować. Niestety, z powodu tej siatki stoje w miejscu.

Napisano

Nie zagęścisz siatki. Musisz dorysować pozostały fragment.

W drugiej zakładce w Create Panel (ten po prawej) masz Spline.

Splinem narysuj pozostałą część.

Napisano
  • Autor

@huzdebos faktycznie doczytałem się o co chodziło, bardzo mi pomogłeś.

@chveti niestety nawet nie znalazłem takiej opcji, ale już problem rozwiązany. Później poszukam tego aby się dokształcić.