Napisano 23 Listopad 200717 l Otóż mam taki problem z siatką mam do wykonania nogę do ławki ( uczę się narazie to jest prosta ławka :) ) i umnie jest taka siatka: a mam wykonac do tego nogę z 2D Snap, ale ta siatka jest za rzadka i mi ta noga nie wychodzi. Taka jest siatka w gotowym projekcie zrobionym przez autorów książki: Teraz pytanie, gdzie w opcjach zmienić to, aby zagęścić tą siatkę ?
Napisano 23 Listopad 200717 l Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba pzdrw
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor huzdebos napisał: Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba pzdrw A może jakieś konkrety, a nie twórcze teksty ? Napewno mi się przyda, ale teraz chciałbym się dalej edukować. Niestety, z powodu tej siatki stoje w miejscu.
Napisano 23 Listopad 200717 l Nie zagęścisz siatki. Musisz dorysować pozostały fragment. W drugiej zakładce w Create Panel (ten po prawej) masz Spline. Splinem narysuj pozostałą część.
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor @huzdebos faktycznie doczytałem się o co chodziło, bardzo mi pomogłeś. @chveti niestety nawet nie znalazłem takiej opcji, ale już problem rozwiązany. Później poszukam tego aby się dokształcić.