Napisano 25 Listopad 200717 l Po zainstalowaniu 3ds'a 9 wszystko gra i buczy, ale do czasu kiedy już załaduje mi się okienko maxa i wszystkie narzędzia to w miejscu gdzie mają być siatki na szarym tle pozostaje mi ekran np. włącze którąkolwiek opcje z menu programu a po wyłączeniu lub przejściu na inną pozostaje lista funkcji, albo widnieje tabela maxa jak sie ładuje mam 32MB Video RAM , procek 600 MHz, 512 RAM i system 32 - bit proszę o odpowiedź lub radę jak tego uniknąć i czy wogóle da sie zrobić z góry wielkie dzięki
Napisano 25 Listopad 200717 l Spróbuj zmienić sterownik viewportu na OpenGL lub DirectX. Jeśli nie wiesz jak to zrobić, znajdziesz na forum przy użyciu wyszukiwarki.
Napisano 25 Listopad 200717 l Autor thx, poszukam patrzyłem w to wczoraj alenie mogłem nic zmienić poszukam jak tego dokonać,
Napisano 25 Listopad 200717 l chapter 4 w moich tutorialach (patrz podpis). W problemie z reactorem jest pokazane jak zmienic sterownik :D
Napisano 27 Listopad 200717 l Autor Wielkie dzięki man, śmiga aż miło zmieniłem sterownik na pierwszy lepszy "open gl" tHx