trosiek Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Cześć i chwała wszystkim forumowiczom :D Ostatnio przez jakieś 2 tyg robiłem tego oto Audi S3 - tak wiem kolejne audi... przykro mi ale jakoś jak zobaczyłem je na realu to nie mogłem go nie zrobić :D także prosiłbym bez komenatrzy typu "o jaaa... kolejne audi..." ;) wrzucam parę renderków ala nielot czyli claye (sorry za odbicia świateł w studiu - nie wiedziałem jak się tego dziadostwa pozbyć - podłoga to vraymtl + falloff fresnel). dziś może jeszcze zrobię końcówkę dolną tylnego zderzaka. wydaje mi się, że model jest całkiem równy. czy będzie wnętrze - jeszcze nie wiem. narazie postaram się zrobić go do końca a potem się zobaczy, aczkolwiek z chęcią bym zrobił jakies fajne wnętrze. i nie bijcie mocno za siatkę ;) (od razu mówię ze felga zapożyczona od audi q7 łukasza Stanka.) Soft: 3d studio max 6/9/2008 VRay: Demo 1.5 zapraszam do komentowania :)
pecet Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 wygląda ok, ale lepiej jakbyś dał screeny z viewportu (materiał z małym spectacularem) bo te rendery są tragiczne
trosiek Napisano 29 Listopad 2007 Autor Napisano 29 Listopad 2007 no niestety vraya dopiero zaczynam..
artur728 Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Wygląda całkiem całkiem ale jeszcze trochę pracy przed tobą. Będę tu zaglądał. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi