Napisano 29 Listopad 200717 l Cześć i chwała wszystkim forumowiczom :D Ostatnio przez jakieś 2 tyg robiłem tego oto Audi S3 - tak wiem kolejne audi... przykro mi ale jakoś jak zobaczyłem je na realu to nie mogłem go nie zrobić :D także prosiłbym bez komenatrzy typu "o jaaa... kolejne audi..." ;) wrzucam parę renderków ala nielot czyli claye (sorry za odbicia świateł w studiu - nie wiedziałem jak się tego dziadostwa pozbyć - podłoga to vraymtl + falloff fresnel). dziś może jeszcze zrobię końcówkę dolną tylnego zderzaka. wydaje mi się, że model jest całkiem równy. czy będzie wnętrze - jeszcze nie wiem. narazie postaram się zrobić go do końca a potem się zobaczy, aczkolwiek z chęcią bym zrobił jakies fajne wnętrze. i nie bijcie mocno za siatkę ;) (od razu mówię ze felga zapożyczona od audi q7 łukasza Stanka.) Soft: 3d studio max 6/9/2008 VRay: Demo 1.5 zapraszam do komentowania :)
Napisano 29 Listopad 200717 l wygląda ok, ale lepiej jakbyś dał screeny z viewportu (materiał z małym spectacularem) bo te rendery są tragiczne
Napisano 30 Listopad 200717 l Wygląda całkiem całkiem ale jeszcze trochę pracy przed tobą. Będę tu zaglądał. Pozdro