wookie Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Pytanie jedno - czy Archicad bez problemu wspolpracuje z Maxwelem i nie potrzeba zadnych specjalnych konwerterow do niego ? Szukame programu do renderowania ktory wspolpracuje z archicadem i ktos mi wlasnie Maxwela polecil. Co prawda archi11 zapiasuje w pliku 3ds projekt ale w wiekszosci programu kaszana wychodzi i nic to nie daje
Zbychowaty Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Dla mnie to jakaś porażka..piekne ordynarne trójkątne poligony archicada i niezweldowane vertexy i delikatny długodystansowy maxwell.
wookie Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 Tak tylko widzisz na chwila obecna nie mam zbytnio czasu uczyc sie modelowac od postaw , plus rendering , powoli do przodu ;] , a myslalem nad czyms lepszym niz render Lightworksa i Artlantisa , ktos polecil Maxwell i dlatego sie pytam ;] Jest to totalnie chybiony pomysl i roznice w efektach wyzej wymienionych programow a Maxwellem marne to odpuszcze sobie.
Rekomendowane odpowiedzi