Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

postanowilem zarzucic taki temacik: AVS... chodzi mi o avs`y pod winamp`a... w pewnym sensie tez to jest jakas blizej nieokreslona grafika komputerowa... chodzi przeciez o to zeby w rytm muzyczki skakaly obrazki i mieszaly sie kolorki (jezeli ktos sie kiedys w to bawil to wie o co mi chodzi a jesli nie to polecam)... jesli robicie cos takiego zamieszczajcie tu swoje \"wypociny\"... oto kilka moich pracek: avs

UWAGA: niektore avs`y chodza tylko pod wersja 2.80 lub wyzsza (dostepna razem z winamp5)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wybacz lamerskie pytanie ale wczym sie to robi? bo w sumie nigdy sie nawet nad tym nie zastanawialem...

Napisano
  • Autor

1. odpalasz winampa

2. prawy przycisk na winampie - wyswietli sie menue rozwijane i tam:

3. najezdzasz na visualization

4. klikasz na select plug-in

5. wybierasz advenced visualization studio i dajesz start

6. wyswietli sie okienko... klikasz na nim prawym przyciskiem i wybierasz AVS editor

7. wtedy wyswietli sie okienko edytora

radze ustawic sobie odpowiednio opcje w settings - jesli radzisz sobie w programach raficznych tam tez sie polapiesz

pliki z rozszezeniem bmp i ape wrzuc bezposrednio do folderu avs w winampie (\\Winamp\\Plugins\\avs) a te z rozszezeniem avs najlepije w jakims folderku tez do \\Winamp\\Plugins\\avs

zeby odpalic te moje avsy wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy na glownym oknie tym w ktorym sie wyswietlaja wizualizacje i z rozwijalnej listy wybrac interesujacego avs`a

TROCHE ZAMIESZALEM W TYM OPISIE ALE CHCIALEM JAK NAJPROSCIEJ... powinienes sie juz polapac... jesli czagos nie bedziesz wiedzial to pytaj... kto plyta nie bladzi ;-D