everyman Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 postanowilem zarzucic taki temacik: AVS... chodzi mi o avs`y pod winamp`a... w pewnym sensie tez to jest jakas blizej nieokreslona grafika komputerowa... chodzi przeciez o to zeby w rytm muzyczki skakaly obrazki i mieszaly sie kolorki (jezeli ktos sie kiedys w to bawil to wie o co mi chodzi a jesli nie to polecam)... jesli robicie cos takiego zamieszczajcie tu swoje \"wypociny\"... oto kilka moich pracek: avs ____________________ UWAGA: niektore avs`y chodza tylko pod wersja 2.80 lub wyzsza (dostepna razem z winamp5)
kru Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 wybacz lamerskie pytanie ale wczym sie to robi? bo w sumie nigdy sie nawet nad tym nie zastanawialem...
everyman Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 1. odpalasz winampa 2. prawy przycisk na winampie - wyswietli sie menue rozwijane i tam: 3. najezdzasz na visualization 4. klikasz na select plug-in 5. wybierasz advenced visualization studio i dajesz start 6. wyswietli sie okienko... klikasz na nim prawym przyciskiem i wybierasz AVS editor 7. wtedy wyswietli sie okienko edytora radze ustawic sobie odpowiednio opcje w settings - jesli radzisz sobie w programach raficznych tam tez sie polapiesz pliki z rozszezeniem bmp i ape wrzuc bezposrednio do folderu avs w winampie (\\Winamp\\Plugins\\avs) a te z rozszezeniem avs najlepije w jakims folderku tez do \\Winamp\\Plugins\\avs zeby odpalic te moje avsy wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy na glownym oknie tym w ktorym sie wyswietlaja wizualizacje i z rozwijalnej listy wybrac interesujacego avs`a TROCHE ZAMIESZALEM W TYM OPISIE ALE CHCIALEM JAK NAJPROSCIEJ... powinienes sie juz polapac... jesli czagos nie bedziesz wiedzial to pytaj... kto plyta nie bladzi ;-D
Rekomendowane odpowiedzi