dariusz Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 elo 3 2 0 mam taki problem, do routera mam podłączone 2 pc i jeden laptop (wifi), na każdym win xp, jeśli gram na lanie to na 3 kompie nie ma neta:/ jakieś sugestie? ps. ja go nie konfigurowałem, robili to "specjaliści" sieciowcy.
SzolMisz Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 elo 3 2 0 mam taki problem, do routera mam podłączone 2 pc i jeden laptop (wifi), na każdym win xp, jeśli gram na lanie to na 3 kompie nie ma neta:/ jakieś sugestie? ps. ja go nie konfigurowałem, robili to "specjaliści" sieciowcy. Który komp nie działa PC czy Notebook? I jakie łącze o jakiej przepustowości masz? Pozdrawiam
SzolMisz Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 PC, neo 1mb Może być problem z konfiguracją no i ja bym Ci zasugerował zwiększenie przepustowości do min 1,5MB. Router może mieć problemy z rozdziałem sygnału w momencie gdy jedne z komputerów dużo "ściąga" lub "wysyła". Skontaktuj sie ze swoim operatorem lub z najbliższą Apteką :D
Rekomendowane odpowiedzi