Napisano 31 Grudzień 200321 l łał niezle bardzo mi sie podoba. Powinienes nadac mu jakis charakter. nadaj bardziej kaciki ust i nos zrob bardziej wyraznieszy. Nadalbym mu wiecej miesnia w brodzie. :> ucho chyba za daleko powedrowalo.
Napisano 31 Grudzień 200321 l Autor ucho jest w dobrym miejscu tylko potylica za mała... nad brodą jeszcze popracuje... nos chyba taki zostanie... usta chyba też ... ;/ pozdroo
Napisano 1 Styczeń 200421 l No nie moge powiedziec ze kiepskie. Calkiem mi sie podoba jednak kilka elementow wymaga poprawy: - usta wyglada na dosc duze, brakuje kacikow ust - oczy sa bardzo uproszczone - duza broda - wszystko pod nosem powinno byc troche przesuniete do przodu Ogolnie polecam metode \"lusterko\". Postaw sobie lustro kolo klawiatury i odwzorowuj anatomie. Bardzo ulatwia tym bardziej ze nie modelujesz panienki:)
Napisano 2 Styczeń 200421 l Popracuj nad rzęsami (tj. zrób je :) ) i zmień troszkę powieki są chyba za małe)... poza tym usta wyglądają mało realistycznie.. siatka w tym mscu do poprawy (strasznie się zagięły w kąciku)... Robisz to na pdst rzutów?? Nie wiem czemu, ale proporcje wydajką mi się takie jakieś.. ekhm.. :)
Napisano 2 Styczeń 200421 l A pamietam jeszcze jak wytrwale cwiczyles te Twoje wszystkie twarze...widac teraz tego efekty :)) pozdr
Napisano 5 Styczeń 200421 l swietne swietne brawo bardzo mi sie podoba cas ktory na cwiczenia poswieciles nie poszedl na marne !!
Napisano 5 Styczeń 200421 l Popraw jedynie kąciki ust bo odbiegaja od pozostałej części głowy(trochę sztuczne) Giorgione
Napisano 12 Styczeń 200421 l Pracka bardzo ladna ! oby dalej szlo bez zadnych problemow [lol2] a co do owag to tylko jedna , on ma byc starszy ? Bo cos staro wyglada ! No ale pewnia tak ma wygladac ! [lol2]