Archangel Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 Nie wiem z jakiego powodu ale nagle przy uruchamianiu max\'a zaczal pojawiac sie komunikat: Assertion Error information In File: \'MenuMan.cpp\' Line: 1930 Klikam kilka razy Retry zmieniaja sie numery lini Line: 1925 Line: 1930 i max sie wywala Przeinstalowalem maxa raz sie odpalil ale po probie zmian w UI znowu to samo !!!! nie wiem co mam z tym zrobic :( Sprawdzalem co jest w tym pliku ale go nie ma domyslam sie ze wlasnie dlatego tak sie dzieje. Czy moze ktos kto ma Maxa 5 zerknac do tego pliku i ewentualnie mi go przyslac ? [email protected]
gollum Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 Powiem tak: nie zmieniaj nić w UI i bedzie oki. A tak BTW - to jakiej wersji maxa używaszi czy zmieniałeś coś ostanio w systemie (jakim)??
Archangel Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Napisano 31 Grudzień 2003 Max 5 na XP Prof ...... no wlasnie w tym problem ze niczego nie zmienialem !! nawet nie restartowalem kompa chodzlo wszystko pieknie a tu nagle .... :(
Archangel Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Napisano 31 Grudzień 2003 Uffff Udalo sie !!!! znalazlem problem i winowajce :D ......problemem byl wadliwy plik interfejsu UI.....a sprawca najprawdopodobniej plugin Glu3D w wersji beta. Dzieki za pomoc i sory ze glowe zawracalem ! Moze przynajmniej w ten sposob ktos inny zaoszczedzi sobie nerwow ;)
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 \"Moze przynajmniej w ten sposob ktos inny zaoszczedzi sobie nerwow \" nooo nie za bardzo!!! wlasnie mam to samo i nie zabardzo wiem co mam zrobic!!!! tez mam tego gluta ale to od kilku dni (zapomnialem go wywalic) jakies sugestie.. 2 h temu max chodzil..(!!!!!!!)
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Co za hala! na stornie dicreeta jest podane rozwiazenie. \"The files can be restored by inserting the 3ds max CD and choosing the \'Repair\' option, or manually restoring the missing files.\" bylem na tyle naiwny ze w to uwierzylem:D nic nie pomoglo...
Dor Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Jak mi się coś w Maxie wiesza, albo program sam sie zamyka to stosuje antidotum - Formatuje partycje systemową, instaluje jeszcze raz Windowsa, Maxa i inne programy. To pomaga w 90% problemów. To 2-3 godziny roboty, a Max chodzi jak nowy.
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Dor:) taka extreme juz mialem...nigdy wiecej:) to byl faktycznie blad w UI, wiec skasowalem *ini.;) stary dobry sposob:) juz dziala;)
Rekomendowane odpowiedzi