grzegerz Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 wrzucam zalążek wiekszej wizki. bedzie to sauna. interior i exterior. na renderze mały korytarzyk z oknem. po renderze zauwazylem pare błędów w mappingu. Dodam pare szczegółów, jakies pierdółki -światło: tradycja vray lights(plane) i direct z vray shadows. -czas: koło 10 min
Gość pabllo Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Ja bym widzial lekki polysk na deskach. I swiatlo ciut "cieplejsze" , bo mam wrazenia ze jest tam zimno i pouro:] Czekam na wizke samej sauny.
Skateforlife Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 yy . Brak mi polysku na deskach jak juz mowil pabllo.i to swiatlo przepalone. :(.Brzydka tekstura za oknem,i wydaje mis sie ze jest tu monotonnosc testury na scianach.OK ale popradzisz sobie yo powodzenia.
grzegerz Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 witam. drugi up sauny tym razem z zewnątrz. światło to Vray sun & sky. troche za ostre kolorki wyszły ale przy nastepnych testach sie wyeliminuje. Niestety pracuje ostatnio na kiepskim lapie wiec czasy renderów sa duze i nie mozna poszaleć w testach wiec troche ziarna i takich tam artefaktów. komentarze mile widziane
D4D4L Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Jak będzie pani z ręczniczkiem to masz w nos ;P ma być bez ! :D
Nash23 Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Czołem Wysyp saun. D4D4L - jakaś aluzja ? ;) Trochę przepalona w oknie i chyba proporcje nie takie. Ale mnie się podoba. PZDR
Rekomendowane odpowiedzi