Napisano 4 Grudzień 200717 l Wiatm! Nowy digital painting, który jest w stanie wip. http://i126.photobucket.com/albums/p84/Piechi/67copy.png Pozdro!
Napisano 4 Grudzień 200717 l Autor nikt nic nie pisze a ja juz skonczylem praca zostala dopeszczona róznymi filtrami z ps
Napisano 4 Grudzień 200717 l - "baki" przy uchu wygladaja dosyc plasko - ucho moim zdaniem jest zbyt jaskrawe co do reszty glowy - tlo wchodzi na twarz (pod uchem) - dalsza czesc malego palca jest jak dla mnie zbyt ciemna (moze ja mam cos nie tak z kolorami) - nie czuc za bardzo glebi oczu Tak po za tym to wedlug mnie jest spory postep miedzy 1 praca jaka wrzuciles a tym co teraz wrzucasz ale nadal dluga droga przed Toba.
Napisano 5 Grudzień 200717 l całkiem fajnie wyszło.zgadzam sie z przedmówcą. popraw oczy na bardziej wyraziste a bedzie juc naprawde fajnie
Napisano 5 Grudzień 200717 l kolorki bardzo fajne, ogólnie dobrze się na to patrzy, ale za skończone to ja bym tego nie uważał, prawy górny róg jest w ogóle nie z tej bajki (ucho, kark). J jeszcze małe dwa grzeszki moim zdaniem raczej nie używamy filtrów skoro to digital "painting" i -jeśli to z referki- to pasuje rzucić jakimś linkiem. Powodzenia i napieraj dalej bo dobrze się dzieje!