Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zacząłem bawić się w 3D ok 2 tyg. temu po czym pomyślałem, że trzeba by zrobić coś konstruktywnego a zarazem pożytecznego - przyda sie na zaliczenie Technik Multimedialnych i po tygodniu pracy otrzymałem:

http://images24.fotosik.pl/122/6868f983c37e95a7.jpg

Proszę o nie za ostrą, konstruktywną krytykę co bym się nie zraził tak po 2 tyg.

PS. Wiem, że wszystko wisi w powietrzu, na podłogę przyjdzie czas ;)

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

popieram przedmówców - bardzo ladnie jak na kilka tygodni z programem (Zakładając ze nie siedzisz po 23h na dobe przed komputerem ale w takim wypadku i tak podziwiam za wytrwałość )

jedyna moja rada narazie to po-chamferuj nieco krawędzie (mało przedmiotów w rzeczywistości ma tak ostre krawędzie) i pokombinuj z ustawieniami AA.

Napisano
OOO :) .Wow po 2 tyg. to super :D heh . :D ladnie ci idzie pracuj dalej :D.Bede sie temu przygladac Yo.Powodzenia

jak to dalej ja myślałem, że to już koniec ;)

Wiem, że dla was wszystkich to będzie głupie pytanie ale o co chodzi z "AA"?

Napisano

Mam pytanie jeszcze co do swojej pracy. Mam taki problem ze praktycznie na samym początku zrobiłem mesch smotch i dopiero potem robiłem detale jak np. te wszystkie wcięcia itp. teraz nawet jak chamferuje niektóre krawędzie to i tak wygląda to kiepsko kiedy jeszcze raz dodam mescha albo turbo smootch.

jaki jest sposób żeby to wygładzić nie rozpierniczając całej siatki ?

Napisano

Chyba nie to autor miał na mysli. Pewnie chodzi o to że połączyłeś MS na amen żeby te detale zrobić bo łatwiej, tak? Musiał byś pokazać siatki w tych miejscach.

Napisano

Po części wszyscy macie rację... hmmm mam wszystkie poprzednie savy przed i po MS w sumie mogę wykorzystać niektóre elementy i zostanie mi do poprawy tylko główna obudowa. Tak zrobię!