Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mam problem z maxem mianowicie nie wlancza mi sie c_dilla juz zainstalaowalem i dalej nic gdy go odpalam wlancza sie normalnie pokazuje sie takie okienko z skrutami klawiszowymi i nagle znika w menu ctr alt del sa tylko cdilla 16 i bodajze 32. mam system 98 i slabybego kompa amd 333 i 64 MBRAM ale slyszalem ze i takim slbym odpala max. aha mam 3ds max 5. Czy jes to wina systemu i czy po instalaci XP bendzie dzialac???

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

zrobilen jak PISALES ALE USIALE SKASOWAC 5 plikow z tego folderu eproxy.dlo dwglp.dli igeslnp.dli dwgexp.dle igesexp.dle i przy uruchoieniu naN taki blad ze nie nan obrazu z tych 4 okienek na srodku oglibyscie ni przeslac ter pliki na e-neila [email protected] powiedziec w jaki inny sposob sie pozbyc tego bledu

Napisano

Miałem ten problem jak miałem 128 mb ramu. Na emproxy raz go wywalało, a raz nie. Istny totolotek :). Dostawałem białej goraczki, tym bardziej, że nie wyświetlał mi się jakikolwiek komunikat o błędzie. Potem zorientowałem się że przyczyna tkwiła w ramie i zanim włączałem maxa wyłączałem prawie wszyskie aplikacje działające w tle oraz przy pomocy programiku, którego nazwy już nie pamiętam (chyba cachemem, poszukaj na necie, takich programów jest od groma) odzyskiwałem niewykorzystywany przez windows ram.

Napisano
  • Autor

No niestety ale te pliki nie pomogly bez emproxy max sie wlancza tylko nie ma tych 4 okienek na srodku pojawai sie tam to co mam na pulpicie miela z was ktos taki problem ?? a przy ladowaniu tych 4 plikow o ktorych wczesniej wspominalem pisze failed to initialize

Napisano
  • Autor

wielkie dziekie za pomoce ale juz mi sie udalo [...] .Mam pytanko czy na moim kompie AMD k6 333 64 MB ram 4 mb karta graficzna da sie w maxsie zrobic jakies projekty nie wie np. samochud albo cosik??

Napisano

Pewnie, że się da, wszysto zależy od ilości face\'ów. Taki komp dobrze wyrabia refleks szachisty :D, ale nie licz że zrobisz cosik w stylu \"Gdzie jest Nemo\"

Napisano

Masz bardzo mało RAM\'u jak na max\'a, więc łatwo nie będzie. Ale w Twoim przypadku pamiętaj o opcji \"hide\". Jeżeli jakieś elementy aktualnie nie są Ci potrzebne, zaznacz je, kliknij prawym i wybierz \'hide selection\'. W ostateczności różne elementy można mieć w różnych plikach i na sam koniec to połączyć, ale to jest w dłuższym użytkowaniu męczące...

Procek i karta graficzna też od ram\'u nie odstają, więc.... łatwo nie będzie.