Gość KoRnol Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Moja kapela wyznaczyla sobie cel zeby nagrac muzyke do gry. Bylbym wdzieczny gdyby ktos kto jest zainteresowany takim przedsiewzieciem skontaktowal sie ze mna na nr gg- 7665880. Gramy od paru dlugich lat mamy za soba sporo koncertow i wydane demka wiec wiemy jak zajac sie komponowaniem muzyki. Pozdrawiam
Gość KoRnol Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Raczej ;] zalezy jakiej rangi projekt :P
Temporal Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Ej to zglos sie do mnie na GG :] projekt amatorski nie ma szans na zadna kase nie bedzie to zaden hit itd. Ogolnie kreci mnie grafa a jej ucze sie z dlugimi przerwami niecale 2 lata ale hobbystycznie robie gre choc niektorzy mogliby to wysmiac wiec zapraszam na gg po szczegoly i sam sie przekonasz czy fajnie nagrac muze dla gry ktora robiona jest z pasja i jest czyms wiecej niz platformowka czy nie.
Shalivan Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Bylbym wdzieczny gdyby ktos kto jest zainteresowany takim przedsiewzieciem skontaktowal sie ze mna na nr gg- 7665880. Ej to zglos sie do mnie na GG :] NO COMMENTS...
shergar Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Nie wiem czy to istotne, ale chłopaki z bandy KoRnola już przygotowują sample dla BIT ;] Ale jak nie wierzycie to zgłoście się do mnie na GG xD [joke] KoRnol napisz, że temat do zamknięcia chyba, że chcesz robić muze dla różnych projektów ;P
Gość KoRnol Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Pierwszym projektem zdecydowanie bedzie BIT i na tym skupimy swoja najwieksza uwage i czas. Reszta takze sie postaramy ale jezeli stwierdzimy ze koliduje tworzeniem sampli i muzyki do BIT do dam Ci Temporal napewno znac na gg. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi