Napisano 9 Grudzień 200717 l Moja kapela wyznaczyla sobie cel zeby nagrac muzyke do gry. Bylbym wdzieczny gdyby ktos kto jest zainteresowany takim przedsiewzieciem skontaktowal sie ze mna na nr gg- 7665880. Gramy od paru dlugich lat mamy za soba sporo koncertow i wydane demka wiec wiemy jak zajac sie komponowaniem muzyki. Pozdrawiam
Napisano 11 Grudzień 200717 l Ej to zglos sie do mnie na GG :] projekt amatorski nie ma szans na zadna kase nie bedzie to zaden hit itd. Ogolnie kreci mnie grafa a jej ucze sie z dlugimi przerwami niecale 2 lata ale hobbystycznie robie gre choc niektorzy mogliby to wysmiac wiec zapraszam na gg po szczegoly i sam sie przekonasz czy fajnie nagrac muze dla gry ktora robiona jest z pasja i jest czyms wiecej niz platformowka czy nie.
Napisano 11 Grudzień 200717 l Bylbym wdzieczny gdyby ktos kto jest zainteresowany takim przedsiewzieciem skontaktowal sie ze mna na nr gg- 7665880. Ej to zglos sie do mnie na GG :] NO COMMENTS...
Napisano 11 Grudzień 200717 l Nie wiem czy to istotne, ale chłopaki z bandy KoRnola już przygotowują sample dla BIT ;] Ale jak nie wierzycie to zgłoście się do mnie na GG xD [joke] KoRnol napisz, że temat do zamknięcia chyba, że chcesz robić muze dla różnych projektów ;P
Napisano 13 Grudzień 200717 l Pierwszym projektem zdecydowanie bedzie BIT i na tym skupimy swoja najwieksza uwage i czas. Reszta takze sie postaramy ale jezeli stwierdzimy ze koliduje tworzeniem sampli i muzyki do BIT do dam Ci Temporal napewno znac na gg. Pozdrawiam