osiris85 Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 witam od jakiegos czasu pracuje nad wizualizacja lazienki. oto efekty: By osiris85 By osiris85 plytki na scianach i podlodze sa modelowane bo z teksturowaniem moglbym miec problemy a tak moze bedzie latwiej:) i jeszcze jedna sprawa co do proporcji wszystkich modeli, nie jestem pewien na 100% czy sa b.dobre tak wiec jak ktos cos zauwazy niech pisze:) p.s. sorki ze tak malo wrzucam ale ide juz spac bo do roboty rano trzeba wstawac;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masterloko Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 chyba nie jest zle. :] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 napisz w czym renderujesz? jak w Vray to wez zwiększ niebieskość enviromentu i otrzejsze swiatło direct jasniejszy i bardziej wyrazisty powinien byc render. co do modeli jakos nie widze uchybień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiris85 Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 i kolejny up tym razem testowalem texturki oraz oswietlenie osiris85 osiris85 wszystkie uwagi, sugestie, mile widziane p.s. scenka robiona na wzor jednej z evemotion ale taka troche po mojemu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiris85 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 mam problem zwiazany ze swiatlem slonecznym w lazience: chodzi mi o to ze na piewszym obrazku sa wlaczone vraylight plane w oknach i sciana nie jest biala a na drugim te swiatla sa wylaczone i sciana jest taka szara nie wiem jak powinno byc poprawnie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiris85 Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 witam skonczylem wlasnie lazieneczke:) efekty mojej pracy mozecie podziwiac w galerii 3d:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi