Napisano 9 Grudzień 200717 l witam od jakiegos czasu pracuje nad wizualizacja lazienki. oto efekty: By osiris85 By osiris85 plytki na scianach i podlodze sa modelowane bo z teksturowaniem moglbym miec problemy a tak moze bedzie latwiej:) i jeszcze jedna sprawa co do proporcji wszystkich modeli, nie jestem pewien na 100% czy sa b.dobre tak wiec jak ktos cos zauwazy niech pisze:) p.s. sorki ze tak malo wrzucam ale ide juz spac bo do roboty rano trzeba wstawac;/
Napisano 9 Grudzień 200717 l napisz w czym renderujesz? jak w Vray to wez zwiększ niebieskość enviromentu i otrzejsze swiatło direct jasniejszy i bardziej wyrazisty powinien byc render. co do modeli jakos nie widze uchybień :P
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor i kolejny up tym razem testowalem texturki oraz oswietlenie osiris85 osiris85 wszystkie uwagi, sugestie, mile widziane p.s. scenka robiona na wzor jednej z evemotion ale taka troche po mojemu:P
Napisano 13 Grudzień 200717 l Autor mam problem zwiazany ze swiatlem slonecznym w lazience: chodzi mi o to ze na piewszym obrazku sa wlaczone vraylight plane w oknach i sciana nie jest biala a na drugim te swiatla sa wylaczone i sciana jest taka szara nie wiem jak powinno byc poprawnie:/
Napisano 21 Grudzień 200717 l Autor witam skonczylem wlasnie lazieneczke:) efekty mojej pracy mozecie podziwiac w galerii 3d:)