Palec Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 To adres na którym znajduje się Short grzecznosciowy wiec nie wyżywac sie na właścicielu. To mój pierwszy szorcik. Zrobiłem go na jakiś AnimWatch czy jakos tak. Prosze o opinie uwagi i takie tam http://www.cechowski.com/passenger.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witamy na forum. Świetne - przypomina te animki z http://www.11secondclub.com Zawsze mnie to ciekawiło jak dochodzicie do takiej wprawy.. Długo nad tym siedziałes? W czym robione? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palec Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 Czas to około 3 dni. Soft to Maya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 H... O... T... piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 hejka, jak dla mnie troche zbyt linearne, za "twarde" ruchy. Troszke tez jakby poprostu przechodzil od pozy do pozy. Mile dla oka i 3 dni ;) podopieszczaj jeszcze, masz zamiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palec Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 hejka, jak dla mnie troche zbyt linearne, za "twarde" ruchy. Troszke tez jakby poprostu przechodzil od pozy do pozy. Mile dla oka i 3 dni ;) podopieszczaj jeszcze, masz zamiar ? Taki był zamiar mojej animacji. Z małymi wyjątkami żadna poza nie przechodzi jedna w drugą. Chodziło mi trochę o efekt cartoonowej postaci. Czy będę dopieszczał ?..... raczej wątpię. W sumie założyłem sobie ze zrobię coś na szybko i jak już pisałem na konkursik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi