Napisano 10 Grudzień 200717 l Witam, staram się wyrnderować moją kładkę zaprojektowaną dla sgh w wawie. Korzysta z ustawień mentala wymienionych w http://evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=141&unfold=exclusive nie stosuję mr sky, ponieważ chciałbym mieć zdjęcie lokacji w enviroment. Nie wiem dlaczego mój obiekt prześwituje, nie mam nigdzie w materiałach transparency, bardzo proszę o pomoc bo jutro o 10 mam oddanie projektu. pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 200717 l może pokaż co tam Ci nie wyszło, ale wydaje mi się, że jak dałeś zdjęcie lokacji do enviroment, a ta kładka czy cokolwiek to jest, ma materiał w którym się może coś odbijać (reflection inny niż czarny) to prawdopodobnie to jest przyczyną "przezroczystości", aby to wyeliminować daj do tego materiału kładki w slocie enviroment jakąś inną mapkę, może być też to zdjęcie co jest w tle
Napisano 11 Grudzień 200717 l dales pewnie mape tla jako odbicia i daje ci 100 proc przez co wydaje ci sie ze jest przeswitujaca, a tak naprawde odbija to co jest w tle