sand Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Mam pomysl na taka lekko cartoonowa scenke. Siedzi gosc przy biurku u siebie w mieszkaniu. W jednej rece trzyma zapalke/zapalniczke oswietlajaca mu to co trzyma w drugiej - notatke o niezaplaconych rachunkach. Notatka ofkors bedzie polprzezroczysta przez co bedzie widac ja od prawej do lewej (oswietlona bedzie przez zapalniczke przeciez). Scenka to glownie to biurko, zapalniczka, niewiele swiatla, posepna i smutna twarz bohatera rodem z animacji Pixara. Zobaczymy jak wyjdzie i jak duzo bede mial czasu. Trzymacie kciuki? :)
piksar Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 trzymamy, trzymamy ale ciężko sie modeluje w tej pozycji
eco Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 od razu sie przyznaje ze zwabil mnie tytul zapowiadajacy cos orginalnego :) - jedziesz bracie z tym koksem- jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo :D
Beatou Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 tylko nie wiem jak to wytłumaczysz in english ;) bo to polska gra słó ;)
sand Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 oO masz racje. Moze na karteczce zamiast "Payment Bill" dam "Payback's a bitch - lights out! /signed power plant" :)
Rekomendowane odpowiedzi