wooka Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Ogˇlnie uwazam sie za kijowego grafika i nie wiem czy w ogˇle dam rade cos stworzyc bo prawie nigdy niczego nie koncze. po za tym ostatnio malo siedze przy maxie wiec troche powoli mi idzie. Mam nadzieje ze udzial w bitwie mnie zmobilizuje do pracy, ale dosc o mnie. Pomysl jest taki: Zbroja Bojowa w postaci robota wzorowana (prawde mowiac to chce zrobic taka sama) na komiksie mangowym \"Appleseed\". Na scene raczej siŕ nie zdecyduje bo nie dam rady albo nie zdaze. Detale pozniej.
Szuler Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 :-) Grontolaza (czy jak to tam bylo) :-) Zobaczymy jak ci wyjdzie, ja bym wolal uszatego z panienka w jakiejs spolnej akcji (bez skojarzen). Pozdrowienia
Tesaurus Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 H-Gughes ! Super zbroja wspomagana. Swietna jest, bardzo mi sie design podoba, Zobaczymy jak sobie poradzisz. Powodzenia.
wooka Napisano 8 Listopad 2002 Autor Napisano 8 Listopad 2002 Sorki za brak odzewu, ale nie mam wogole czasu, dzisiejszy dzien odpada, byc moze wieczorem przesle szkice. pozdrawiam
wooka Napisano 8 Listopad 2002 Autor Napisano 8 Listopad 2002 qrcze mam podobny problem jak jeden z kolegow. nie wiem jak modelowac, ze splajnow czy z boxa. Na boxie nigdy nie robilem a wydaje misie ze jest troche prostrzy. Podstawowym problemem jest fakt iz nieznam tych roznych sztuczek np jak podzielic pojedynczy poligon (badz grupe) i takie tam. help!!
wooka Napisano 9 Listopad 2002 Autor Napisano 9 Listopad 2002 W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat ego tak wyglada :)
wooka Napisano 9 Listopad 2002 Autor Napisano 9 Listopad 2002 W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat ego tak wyglada :)
marcoos Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 nic nie widaŠ :) zrobi│e linki do swojego dysku twardego, lepiej u┐yj attachment ┐eby wstawiŠ obrazki
wooka Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 Marcoos jak trzeba wpisac url do obrazka pod loginem bo tego nie czaje
marcoos Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 chodzi Ci chyba o awatara ? mo┐na zalinkowaŠ tylko obrazek ktˇry jest gdzie w sieci, musisz wiŕ miec np. swoje konto www ┐eby zalinkowaŠ awatara
Rekomendowane odpowiedzi