Napisano 6 Listopad 200222 l Ogˇlnie uwazam sie za kijowego grafika i nie wiem czy w ogˇle dam rade cos stworzyc bo prawie nigdy niczego nie koncze. po za tym ostatnio malo siedze przy maxie wiec troche powoli mi idzie. Mam nadzieje ze udzial w bitwie mnie zmobilizuje do pracy, ale dosc o mnie. Pomysl jest taki: Zbroja Bojowa w postaci robota wzorowana (prawde mowiac to chce zrobic taka sama) na komiksie mangowym \"Appleseed\". Na scene raczej siŕ nie zdecyduje bo nie dam rady albo nie zdaze. Detale pozniej.
Napisano 7 Listopad 200222 l :-) Grontolaza (czy jak to tam bylo) :-) Zobaczymy jak ci wyjdzie, ja bym wolal uszatego z panienka w jakiejs spolnej akcji (bez skojarzen). Pozdrowienia
Napisano 7 Listopad 200222 l H-Gughes ! Super zbroja wspomagana. Swietna jest, bardzo mi sie design podoba, Zobaczymy jak sobie poradzisz. Powodzenia.
Napisano 8 Listopad 200222 l Autor Sorki za brak odzewu, ale nie mam wogole czasu, dzisiejszy dzien odpada, byc moze wieczorem przesle szkice. pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200222 l Autor qrcze mam podobny problem jak jeden z kolegow. nie wiem jak modelowac, ze splajnow czy z boxa. Na boxie nigdy nie robilem a wydaje misie ze jest troche prostrzy. Podstawowym problemem jest fakt iz nieznam tych roznych sztuczek np jak podzielic pojedynczy poligon (badz grupe) i takie tam. help!!
Napisano 9 Listopad 200222 l Autor W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat ego tak wyglada :)
Napisano 9 Listopad 200222 l Autor W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat ego tak wyglada :)
Napisano 9 Listopad 200222 l nic nie widaŠ :) zrobi│e linki do swojego dysku twardego, lepiej u┐yj attachment ┐eby wstawiŠ obrazki
Napisano 10 Listopad 200222 l Autor Marcoos jak trzeba wpisac url do obrazka pod loginem bo tego nie czaje
Napisano 10 Listopad 200222 l chodzi Ci chyba o awatara ? mo┐na zalinkowaŠ tylko obrazek ktˇry jest gdzie w sieci, musisz wiŕ miec np. swoje konto www ┐eby zalinkowaŠ awatara