Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogˇlnie uwazam sie za kijowego grafika i nie wiem czy w ogˇle dam rade cos stworzyc bo prawie nigdy niczego nie koncze. po za tym ostatnio malo siedze przy maxie wiec troche powoli mi idzie.

Mam nadzieje ze udzial w bitwie mnie zmobilizuje do pracy, ale dosc o mnie.

Pomysl jest taki:

Zbroja Bojowa w postaci robota wzorowana (prawde mowiac to chce zrobic taka sama) na komiksie mangowym \"Appleseed\".

Na scene raczej siŕ nie zdecyduje bo nie dam rady albo nie zdaze.

Detale pozniej.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:-) Grontolaza (czy jak to tam bylo) :-)

Zobaczymy jak ci wyjdzie, ja bym wolal uszatego z panienka w jakiejs spolnej akcji (bez skojarzen).

Pozdrowienia

Napisano

qrcze mam podobny problem jak jeden z kolegow. nie wiem jak modelowac, ze splajnow czy z boxa. Na boxie nigdy nie robilem a wydaje misie ze jest troche prostrzy.

Podstawowym problemem jest fakt iz nieznam tych roznych sztuczek np jak podzielic pojedynczy poligon (badz grupe) i takie tam.

help!!

Napisano

W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat

ego tak wyglada :)

f:\\guges.jpg

Napisano

W koncu udalo mi sie zrobic jakis szkic, co prawda byle jaki, ale rysowalem go o 1 w nocy lezac wlozku.Po zatym wyszedl mi jasny skan wiec dodalem kontrastu i dlat

ego tak wyglada :)

f:\\guges.jpg

Napisano

chodzi Ci chyba o awatara ? mo┐na zalinkowaŠ tylko obrazek ktˇry jest gdzie w sieci, musisz wiŕ miec np. swoje konto www ┐eby zalinkowaŠ awatara

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności