g01 Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Mam viste, mam maxa 2008 nie wiem jakiego vray`a zainstalować proszę o pomo.
streaker Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Co za głupie pytanie - najnowszego oczywiście, zresztą tylko taki jest teraz sprzedawany :)
g01 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 Dziękuję za odpowiedz na moje bardzo głupie pytanie, ale będe jeszcze bardziej upierdliwy i dociekliwy i zadam jeszcze jedno głupie pytanie. Mianowicie z tego co wiem Vray 1.5 r5 jest najnowszą wersją i jest dedykowany międzyinnymi dla maxa9, prośiłbym żeby ktoś kompetentny udzielił mi odpowiedzi tak jak przystało na forum internetowe, czy w momencie jak wydam troche kasy na omawianą ver. vray`a bede miał pewnośc, że uda mi się wszystko zainstalować i bedzie dziłać razem z Vistą64 bit i maxem 2008? ;)
streaker Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Otóż drogi użytkowniku tego szacownego forum odpowiadam (chociaż jestem tak niekompetentny, no ale może coś z tego co napiszę, pokryje się z prawdą): Najnowszą wersją vraja nie jest rc5 tylko 1.50 final, a nawet service pack 1 został do niego wydany (http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=44206), a dodatkowo wspomnę, że wszystkie pluginy stworzone dla maxa 9 działają również na maxie 2008. Za więcej głupich pytań dziękuję ;)
Currara Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 ja miałem zgrzyty z kazdą wersją vray pod maxa 2008 i viste...dopiero sp1 załatwił sprawe ostatecznie...polecam!
g01 Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Więcej głupich pytań nie bedzie i dzięki za rzeczowe odpowiedzi :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi