Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam viste, mam maxa 2008 nie wiem jakiego vray`a zainstalować proszę o pomo.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co za głupie pytanie - najnowszego oczywiście, zresztą tylko taki jest teraz sprzedawany :)

Napisano
  • Autor

Dziękuję za odpowiedz na moje bardzo głupie pytanie, ale będe jeszcze bardziej upierdliwy i dociekliwy i zadam jeszcze jedno głupie pytanie. Mianowicie z tego co wiem Vray 1.5 r5 jest najnowszą wersją i jest dedykowany międzyinnymi dla maxa9, prośiłbym żeby ktoś kompetentny udzielił mi odpowiedzi tak jak przystało na forum internetowe, czy w momencie jak wydam troche kasy na omawianą ver. vray`a bede miał pewnośc, że uda mi się wszystko zainstalować i bedzie dziłać razem z Vistą64 bit i maxem 2008? ;)

Napisano

Otóż drogi użytkowniku tego szacownego forum odpowiadam (chociaż jestem tak niekompetentny, no ale może coś z tego co napiszę, pokryje się z prawdą):

Najnowszą wersją vraja nie jest rc5 tylko 1.50 final, a nawet service pack 1 został do niego wydany (http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=44206), a dodatkowo wspomnę, że wszystkie pluginy stworzone dla maxa 9 działają również na maxie 2008.

Za więcej głupich pytań dziękuję ;)

Napisano

ja miałem zgrzyty z kazdą wersją vray pod maxa 2008 i viste...dopiero sp1 załatwił sprawe ostatecznie...polecam!

Napisano
  • Autor

Więcej głupich pytań nie bedzie i dzięki za rzeczowe odpowiedzi :)

Pozdrawiam