ema421 Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 sam nieweim jak go nazwac , chem zeby byl zły i brzydki :) ,sandaly mu raczej nie beda pasowaly wiec dolna czesc nog znienie, w palnach dodanie wiekszej ilosci okablowania ,do reki dam mu wielki topur :)
BARMAN2005 Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Fajny koleś, ja bym mu rozerwał bok i pokazał wielkie bijące serce. :D Twarz wydaje mi się zbyt przyjazna, trzeba mu nadać trochę agresji, złości. "Plecak" powinien do czegoś konkretnego służyć, na razie jest chyba tylko tak sobie...? Co do nóg to jedna może być bez palców, obandażowana i mocno skrwawiona. Ewentualnie jakiś mutant - 8-10 palców dziwnie powyginanych... ;)
SoAd Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Popracuj jeszcze nad proporcjami i będzie cool
ema421 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 placak slurzy do cegos konkretnego , bedze tam mail akumulator i chlodzenie :),dzikei za posty , wieczorem wrzuce nowe screny :)
ema421 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 dodalem pare badziewiow ,cos mi niegra w butach ...
Rekomendowane odpowiedzi