Adrian304 Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Witam serdecznie. Jest to moja pierwsza praca 3d z której jestem choć trochę zadawolony:). Proszę o ocenę oraz komentarze. http://img172.imageshack.us/my.php?image=pokojend1gp2.jpg
Razi91 Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Nie najgorsze.... moje uwagi: - Nieco za ciemno.... - tekstura skóry na meblach jest za duża(w sensie ze te linie wybrzuszenia powinny być gęstrze). Daj większego tillsa. - stolik wygląda jakby "lewitował" - BRAK CIENI! Wiesz może co to VRay ciekawie to z tymi obrazkami zrobiłeś:D Choć ramki mogłeś zrobić
Skateforlife Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Ok,nie jest zle jak na 1 prace,ale ta teksturka za oknem brzydka,tekstura skry to samo,gesciej i bylo by lepiej jak juz wspomnial przedmowca.Czy ten stolik naprawde lewituje?Yo
Adrian304 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 Dziękuję za cenne uwagi, co do stolika to on nie lewituje ale przez zaogrąglone nogi oraz braku cieni jak napisał razi stolik może robić wrażenie lewitującego. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi