PeLe Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 witam jestem tu nowy przepraszam ze zakładam nowy temat ale poprostu jestem wyjątkowo zielony przeczytalem caly dział "Samochody - kompendium" jest tam sporo o modelowaniu ale najwiecej to jest "blueprint" no ale do rzeczy chodzi o to ze przerobiłem juz całą mase tutoriali o modelowaniu samochodow i cały czas nic mi z tego nie wychodzi samochod ktory robie jedynie przypomina samochod prosze bardziej zaawansowanych urzytkownikow zeby zerkneli na moja prace i wypowiedzieli sie jeli potrafia cos powiedziec co zle robię ?? moje modelowanie samochodu zaczęło sie jakies 4 lata temu ?? ale nic mi nie wychodzilo i wkurwiłem sie i to zostawiłem i tak co jakis rok do tego wracam i caly czas nic i nic i nic od kilku lat staram sie cos zrobic i nic jestem juz u kresu zalamania nerwowego ;((( wpadam w depresje i wogle załamany jestem ;( czy jestem az tak wyjątkowo nieudolny ?? a moze zna ktos taki tutorial dla wyjątkowo nieudolnych ?? !!!! PROSZę O POMOC !!!! oto fotki z mojej pracy A TO CAłA MOJA PRACA W 3DS MAX 7 łąCZNIE Z RZUTAMI WRAZIE JAK BY KTOś CHCIAł ZERKNąć ?? http://mojefoto2005.w.interia.pl/CALI_CALI_CALI.ZIP
piksar Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 na miniaturce wyglada jak Calibra - więc nie jest źle teraz tylko cierpliwosc i zmysl poruszania sie w przestrzeni i lekko poprzestawiac wierzchołki
PeLe Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 nie łam sie przełam sie :p JAK PATRZE NA WASZE PRACE TO MI DECH ZAPIERA !! CHCE ROBIć TAKIE PRACE JAK TWOJA ASTRA GTC a tak na marginesie to ile trwa zrobienie takiej astry ??
pecet Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 jakieś 40h sama karoseria, a wnętrze nie pamiętam, niewiem co to za problem teraz nauczyć się modelować samochód jak na necie tyle videotutoriali
SFlogic Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Chcesz powiedzieć, że od 4 lat starasz się wymodelować samochód i co roku podejmujesz kolejne nieudane próby? Mam nadzieję, że sobie żartujesz bo jak nie to odpowiem na Twoje pytanie - tak, jesteś nieudolny, brak Ci zacięcia i wiele innych cech które są podstawą aby coś zdziałać w 3d.
Rekomendowane odpowiedzi