Skocz do zawartości

Modelowanie samochodu REZULTAT ??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam jestem tu nowy przepraszam ze zakładam nowy temat ale poprostu jestem wyjątkowo zielony przeczytalem caly dział "Samochody - kompendium"

jest tam sporo o modelowaniu ale najwiecej to jest "blueprint" no ale do rzeczy chodzi o to ze przerobiłem juz całą mase tutoriali o modelowaniu samochodow i cały czas nic mi z tego nie wychodzi samochod ktory robie jedynie przypomina samochod prosze bardziej zaawansowanych urzytkownikow zeby zerkneli na moja prace i wypowiedzieli sie jeli potrafia cos powiedziec co zle robię ??

moje modelowanie samochodu zaczęło sie jakies 4 lata temu ?? ale nic mi nie wychodzilo i wkurwiłem sie i to zostawiłem i tak co jakis rok do tego wracam i caly czas nic i nic i nic od kilku lat staram sie cos zrobic i nic jestem juz u kresu zalamania nerwowego ;((( wpadam w depresje i wogle załamany jestem ;(

czy jestem az tak wyjątkowo nieudolny ??

a moze zna ktos taki tutorial dla wyjątkowo nieudolnych ??

!!!! PROSZę O POMOC !!!!

oto fotki z mojej pracy

cf5eeb97973b97cam.jpg

978439bf7ecab5e9m.jpg

bd1763f4c542cf0am.jpg

99e7cc8a11f7e9f4m.jpg

A TO CAłA MOJA PRACA W 3DS MAX 7

łąCZNIE Z RZUTAMI

WRAZIE JAK BY KTOś CHCIAł ZERKNąć ??

http://mojefoto2005.w.interia.pl/CALI_CALI_CALI.ZIP

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano
nie łam sie przełam sie :p

JAK PATRZE NA WASZE PRACE TO MI DECH ZAPIERA !! CHCE ROBIć TAKIE PRACE JAK TWOJA ASTRA GTC

a tak na marginesie to ile trwa zrobienie takiej astry ??

Napisano

jakieś 40h sama karoseria, a wnętrze nie pamiętam, niewiem co to za problem teraz nauczyć się modelować samochód jak na necie tyle videotutoriali

Napisano

Chcesz powiedzieć, że od 4 lat starasz się wymodelować samochód i co roku podejmujesz kolejne nieudane próby? Mam nadzieję, że sobie żartujesz bo jak nie to odpowiem na Twoje pytanie - tak, jesteś nieudolny, brak Ci zacięcia i wiele innych cech które są podstawą aby coś zdziałać w 3d.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności