Sadowski25 Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Witam hmm jak tu zacząc :) Akcja dzieje się w domu, młodszy brat zaiwanił starszej siostrze jej ukochany komputer podczas pisania pracy, więc ona bierze nadmuchiwany wielki młotek i gania za nim prze hol by oddał jej notebooka :) mam nadzieje że siewkoncu naucze czegos przy bitwie ;) Pozdrawiam Sadowski25 :P
floo Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Temacik z życia wzięty, może wyjść ciekawa historyjka... życzę powodzenia!!! i czekam na upy...
piksar Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 właśnie, do roboty, życiowy temat - nie może sie nie udać
Gość Raffaello Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 no fakt, znamy te klimaty, mam podobnie gdy zonka gania mnie jak za dlugo siedze przy kompie ;-) bedzie ciekawie w twojej pracy, zycze powodzenia
Sadowski25 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Nie dziękuje by nie wykrakać ;) narazie początek będzie troche powolny bo ojciec sie na mnie porządnie wnerwił i mam ograniczony dostęp do kompa.... Całą prace robie w.... Blenderku :D do renderów: Kerkythea 2007 ;) CZy ktoś mógłby rzucić mi ciekawe tutki na temat modelowania postaci na PW ?? (inne ale przydatne tutki tez chętnie) Szczęście że jest tyleeee czasu :)
Rekomendowane odpowiedzi