Napisano 16 Grudzień 200717 l Witam hmm jak tu zacząc :) Akcja dzieje się w domu, młodszy brat zaiwanił starszej siostrze jej ukochany komputer podczas pisania pracy, więc ona bierze nadmuchiwany wielki młotek i gania za nim prze hol by oddał jej notebooka :) mam nadzieje że siewkoncu naucze czegos przy bitwie ;) Pozdrawiam Sadowski25 :P
Napisano 17 Grudzień 200717 l Temacik z życia wzięty, może wyjść ciekawa historyjka... życzę powodzenia!!! i czekam na upy...
Napisano 17 Grudzień 200717 l no fakt, znamy te klimaty, mam podobnie gdy zonka gania mnie jak za dlugo siedze przy kompie ;-) bedzie ciekawie w twojej pracy, zycze powodzenia
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor Nie dziękuje by nie wykrakać ;) narazie początek będzie troche powolny bo ojciec sie na mnie porządnie wnerwił i mam ograniczony dostęp do kompa.... Całą prace robie w.... Blenderku :D do renderów: Kerkythea 2007 ;) CZy ktoś mógłby rzucić mi ciekawe tutki na temat modelowania postaci na PW ?? (inne ale przydatne tutki tez chętnie) Szczęście że jest tyleeee czasu :)