Thoriaan Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Praca juz chyba prawie skonczona ..... jakies sugestie co zmienic ... co poprawic ... co dodac?
masz)rum Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Może być fajny klimat ,tylko bym trochę wzbogacił, wywalił bym ze dwie pochodnie z dołu i prawej strony obrazka, zróżnicował lekko tą krawędź klifu (dodaj jakiś detal trochę skruszeń skały jakieś sople małe i skałki wystające ponad śnieg) można by jeszcze dać lekką zawieruchę trochę pyłu śnieżnego i jakiś most linowy czy z lodu, a i kolesiowi bym dał jakąś świecącą ciepło różdżkę żeby przyciągała uwagę i oświetlała kawałek. O ile chce ci się jeszcze, ale chętnie bym zobaczył co dalej ;] Pozdrawiam!
Thoriaan Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Dzieki :) zobaczymy co da sie zrobic :)
Thoriaan Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 http://img211.imageshack.us/img211/2158/icielando5vs1.jpg A tutaj chyba juz koniec :D
Kris_R Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Całkiem spoko.. szkoda tylko, że ta zieleń wszędzie tak samo zielona... trochę urozmaicenia dobrze by zrobiło
Thoriaan Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 Wieeem mam z tym problem... moze ktos by mi pomogl jakim overpaintem :/ Byl bym wdzieczny
Thoriaan Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 no no no widze kadr ociupinke zmieniony , inne swiatlo i moja zielen zrobila sie granatowa :D
DaRoZ Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 idz w to co na overpaincie Siegmar zrobil... tak apropo super over :)
Rekomendowane odpowiedzi