Napisano 18 Grudzień 200717 l Praca juz chyba prawie skonczona ..... jakies sugestie co zmienic ... co poprawic ... co dodac?
Napisano 18 Grudzień 200717 l Może być fajny klimat ,tylko bym trochę wzbogacił, wywalił bym ze dwie pochodnie z dołu i prawej strony obrazka, zróżnicował lekko tą krawędź klifu (dodaj jakiś detal trochę skruszeń skały jakieś sople małe i skałki wystające ponad śnieg) można by jeszcze dać lekką zawieruchę trochę pyłu śnieżnego i jakiś most linowy czy z lodu, a i kolesiowi bym dał jakąś świecącą ciepło różdżkę żeby przyciągała uwagę i oświetlała kawałek. O ile chce ci się jeszcze, ale chętnie bym zobaczył co dalej ;] Pozdrawiam!
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor http://img211.imageshack.us/img211/2158/icielando5vs1.jpg A tutaj chyba juz koniec :D
Napisano 19 Grudzień 200717 l Całkiem spoko.. szkoda tylko, że ta zieleń wszędzie tak samo zielona... trochę urozmaicenia dobrze by zrobiło
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor Wieeem mam z tym problem... moze ktos by mi pomogl jakim overpaintem :/ Byl bym wdzieczny
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor no no no widze kadr ociupinke zmieniony , inne swiatlo i moja zielen zrobila sie granatowa :D