Shogun 3D Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Spotkałem się z tym po raz pierwszy i zadziałało mi toto na wyobraźnię: 22" iZ3D is an advanced video monitor capable of displaying impressive into-screen and out-of-screen 3D images with passive polarized glasses. iZ3D is designed to replace standard two-dimensional monitors while maintaining commercial image quality and display brightness. iZ3D supports long-time viewing without causing fatigue or eyestrain. This advanced technology takes three dimensional applications already on today's market; such as PC games, 3D entertainment and professional stereo applications, and it allows users to experience their favorite 3D animation in a way they never could with a standard two-dimensional ("2D") monitor. http://www.iz3d.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 e tam ja bym nie chciał siedzieć przed monitorem w 2 kolorowych okularkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Strona odstrasza, ciekaw jestem jak jest dalej...z produktem, technologia etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Może być ciekawe, trzeba pokopać w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi