Jacek12 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Witam JA ostatnio wymodziłem coś takiego Jeszcze nad tym pracuję Pzdrawiam Jacek
Krzysiek Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Ja bym zmienil watek, bo \"Zlo\", czyt. moderatorzy (just kidding :D [piwo]) nie spi. Co do pracy to wyglada ladnie, nic tylko czekac na nastepne rendery. Pozdrawiam
Nimrod Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Z tego że dałeś tą prace do WiPa wnioskuje że zamierzasz coś jeszcze zmieniać, poprawiać, dodawać etc. Napisz co. Na razie średnia praca, nic szczególnego nie prezentuje.
Archangel Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 jak dla mnie calkiem przyjemna...choc np te tony krzesel na pierwszym planie prezentuja sie tak sobie, sufit jest troche dziwnie oswietlony, przemyslal bym jeszcze kompozycje....
Aki_MG Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 taaa coś jest nie tak z oświetleniem... Ja na początku (na pierwszy rzut oka) odniosłem wrażenie że sala jest oświetlona sztucznym światłem, a na zewnątrz jest ciemno... (nie wiem skąd to odczucie [lol2]) A potem zobaczyłem, że przez okno pada światło słoneczne hmm... ale ogólnie ładna pracka pozdr
Jacek12 Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 Jak iwdzicie jest to pracka komercyjna te krzesła sprzodu muszą być est to sala rycerska gdzie będą obradowali użędnicy z giminy na pewno będą inne meble Ale to nie odemnie jest zależne dzięki za opinię którą wydaliścieniedugo zamieszczę iuz ukończoną pracę w rużnych widokach pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi