Napisano 4 Styczeń 200421 l Witam JA ostatnio wymodziłem coś takiego Jeszcze nad tym pracuję Pzdrawiam Jacek
Napisano 4 Styczeń 200421 l Ja bym zmienil watek, bo \"Zlo\", czyt. moderatorzy (just kidding :D [piwo]) nie spi. Co do pracy to wyglada ladnie, nic tylko czekac na nastepne rendery. Pozdrawiam
Napisano 4 Styczeń 200421 l Z tego że dałeś tą prace do WiPa wnioskuje że zamierzasz coś jeszcze zmieniać, poprawiać, dodawać etc. Napisz co. Na razie średnia praca, nic szczególnego nie prezentuje.
Napisano 4 Styczeń 200421 l jak dla mnie calkiem przyjemna...choc np te tony krzesel na pierwszym planie prezentuja sie tak sobie, sufit jest troche dziwnie oswietlony, przemyslal bym jeszcze kompozycje....
Napisano 4 Styczeń 200421 l taaa coś jest nie tak z oświetleniem... Ja na początku (na pierwszy rzut oka) odniosłem wrażenie że sala jest oświetlona sztucznym światłem, a na zewnątrz jest ciemno... (nie wiem skąd to odczucie [lol2]) A potem zobaczyłem, że przez okno pada światło słoneczne hmm... ale ogólnie ładna pracka pozdr
Napisano 4 Styczeń 200421 l Autor Jak iwdzicie jest to pracka komercyjna te krzesła sprzodu muszą być est to sala rycerska gdzie będą obradowali użędnicy z giminy na pewno będą inne meble Ale to nie odemnie jest zależne dzięki za opinię którą wydaliścieniedugo zamieszczę iuz ukończoną pracę w rużnych widokach pozdrawiam Jacek