Gość stanlej40 Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Mam problem z kamerą, zrobiłem coś w stylu labiryntu, po którym(wzdłuż linii) przemieszcza sie kamera. Problem jest następujący... Nie wiem jak zrobić animacje (tak aby mieć widok z kamery a nie z perspektywy) i droga rzecz to długość animacji (kamera "Przechodzi" całą drogę w 100 klatkach a nie w 1000) :/ proszę o jakąś pomoc / tutorial, bo ze mnie bardzo początkujący grafik :) Dzięki.
piotrek Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Jeśli używasz 3dsmax'a: W oknie renderingu na dole wybierz Camera01 (lub inna) i renderuj. Co do 1000 klatek: To zależy od tego, w jaki sposób animujesz tą kamerę, czy ręcznie klatkami, czy po splinie czy jakimiś tam równaniami...
Gość stanlej40 Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 No wlasnie problem w tym ze chyba nie mogę znaleźć tam nic takiego :( szukam i szukam(wciskam F10 przeszukuje wszystkie zakładki i nigdzie nie ma tej kamery ;( )
zgred Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 kolego radze wizyte u okulisty: Ilosc klatek zwiekszysz ta ikonka:
Rekomendowane odpowiedzi