Napisano 24 Grudzień 200717 l Witam Mam taki problem (az wstyd pisac), otoz wylaczylem podswietlanie wybranych polygonow na czerwono i nie wiem gdzie to ponownie uruchomic, moze mi ktos pomoc?
Napisano 24 Grudzień 200717 l jaki soft? jak 3dsmax, to naciskasz F4, albo naciskasz PPM na nazwie widoku i tam wybierasz "Edged faces'
Napisano 24 Grudzień 200717 l jaki soft? jak 3dsmax, to naciskasz F4, albo naciskasz PPM na nazwie widoku i tam wybierasz "Edged faces' 3dsmax 9 Ale to nie do konca to, przy nurbsach nie podswietla surface na niebiesko :/ pokazuje sie tylko gizmo ale nie widac ktora plaszczyzna jest zaznaczona
Napisano 24 Grudzień 200717 l Wciśnij F2. O to chodzi? niestety nic to nie daje nadal plaszczyzny nie sa podswietlone
Napisano 24 Grudzień 200717 l Nie wkrecaj ludzi, F2 - Shade Selected Faces Toggle. Chyba ze cos pozmieniales.
Napisano 24 Grudzień 200717 l Nie wkrecaj ludzi, F2 - Shade Selected Faces Toggle. Chyba ze cos pozmieniales. Dziala to w editable poly ale w nubrsach nadal nie pokazuje surface'ow