skovron Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Na razie tylko tyle: na updejcik musicie troszke poczekac :)
Dr. eA Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Proste ale ok. Proponuje dostosowac awatara do regulaminu.
kowalski Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 nie wiem dlaczego ale czuć w tym robocie szympansa lub jakąś zbliżoną małpę, efekt zamierzony czy tylko takie moje głupie wrażenie??
skovron Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 Proste bo to dopiero poczatek. Napewno cos tu jeszcze zmajstruje :) Avatar juz powinien byc ok. Sory ale dawno mnie tu nie bylo
kowalski Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 eee tam, wcale nie, ma być chyba 100x100px max 10kB, ale to sobie jeszcze możesz w regulaminie sprawdzić
Dr0cK Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Jak dla mnie kształt głowy jest bardzo interesujacy. Wyglada jak glowa jakiejs postaci z filmu animowanego. Pomysl ciekawy...zobaczymy co bedzie dalej :)
ttaaddeekk Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 fajne fajne , robiee coś podobnego, jak robisz takie ostre łączenia pancerza ??
skovron Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 Odnośnie łączeń - lekki chamfer na lini, gdzie ma być szczelina, zaznaczam facey powstalej szczeliny i beveluje do środka. Potem smooth robi z tego niezle załamania :)
Fafex Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Ładnie, ale coś mi się wydaje, że tadka nie pobijesz ;)
Rekomendowane odpowiedzi