Jacek88z Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam Poszukuje opcji która po skopiowaniu jednego Vortex-u I połączeniu pozostałej trójki, stworzyła by poly... gdzie 3 vortex-y są wspólne z innymi kwadratami Dołączam rysunek o co mi chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 W panelu Editable Poly, na poziomie Polygons przycisk Create. Wszelkie szczegóły dotyczące użycia i pewnych "tricków" znajdziesz w dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek88z Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 thx za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Sorki, ale musiałem: VERTEX a nie vortex! VORTEX: http://en.wikipedia.org/wiki/Vortex VERTEX: http://en.wikipedia.org/wiki/Vertex_%28geometry%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek88z Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 mała pomyłka zdarza sie... PS:Startuje na admina? czy co... ze sie czepia , a może po prostu nabijasz sobie posty ? (żenada) NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 :) Nie, nie startuję na moderatora - już nim byłem i IMHO średnio się w tym sprawdzam. A jeśli nadal nie widzisz różnicy pomiędzy pojęciami, to przykro mi - jak czytam już któryś raz tą samą głupotę, to nie mogę nie sprostować - nie zapominaj, ze po tobie przyjdzie rzesza następnych niewiedzących, którzy zaczną szukać i natrafią na posty o vortexach! Poza tym trochę pokory - nie wiedziałeś, zwróciłem Ci uwagę, nauczyłeś się, teraz już wiesz. Ktoś kiedyś mógł CIę uświadomić w mniej miły sposób. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi