fotoas Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 hej nie wiem czy potrzebny jest na poczatku komentarz moze tylko tyle.. uruchomcie wyobraznie i zacznijcie sie bac !! :mad: fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 jezeli to ma byc twoja scena do ktorej bedziesz cos dorabial, no to nie wiem czego sie tu bac, bo ten przycisk to moze byc od lamki;) no ale zobaczymy jak bedzie cos wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frenzy Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Originally posted by mckan1 ... bo ten przycisk to moze byc od lamki;) Tu chcia│em poprawiŠ kolege, nie mia│ na myÂli lamki lecz lampki :-). Jak zgaduje to pewnie prˇbny render, bo do modelowania zosta│o jeszcze wiele :-). Dopracowujta, pomys│ jest interesuj▒cy :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 tak, chodzilo mi o LAMPKE :D dzieki za poprawe. moglbym oczywiscie edytowac swoj post, poprawic go i udac ze nic sie nie stalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi