Anonymous Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 http://www.3dcar-gallery.com/003_sport_001-020/017_Luis%20Calero.htm Dlaczego mi się wydaję, że to jakiś Polak zrobił? kurcze chyba off-topic
Mateusz Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Wydaje mi sie że takie watki niesą do \"Gallery - Finished Works\" może raczej do \"General Discussion (CG)\"
leander Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 A to jakaś znana praca? Nie jestem w temacie. Może podaj linka do oryginału.
saygon Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 tez kompletnie nie kojarze znam to ale, takich obrazkow jest masa, ale moge sie mylic
RenholdeR Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 obejzyjcie ostatni numer Focusa, jest tam tekst o zwierzetach przyszlosci i jeden pajak, jest bardzo dziwnie podobny do mojego z poprzedniej bitwy (jesli chodzi o modeling i w ogole):-o????
dr Ug Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Wybaczcie, ale jakos nie mam ochoty patrzec na zamieszanie, ktore wywoluje anonimowy osobnik. Powinienem skasowac, ale zamykam. Jezeli autor okaze sie niezalogowanym uzytkownikiem forum to prosze do mnie napisac na u2u, a odblokuje watek.
Rekomendowane odpowiedzi