Napisano 7 Styczeń 200421 l http://www.3dcar-gallery.com/003_sport_001-020/017_Luis%20Calero.htm Dlaczego mi się wydaję, że to jakiś Polak zrobił? kurcze chyba off-topic
Napisano 7 Styczeń 200421 l Wydaje mi sie że takie watki niesą do \"Gallery - Finished Works\" może raczej do \"General Discussion (CG)\"
Napisano 7 Styczeń 200421 l A to jakaś znana praca? Nie jestem w temacie. Może podaj linka do oryginału.
Napisano 7 Styczeń 200421 l tez kompletnie nie kojarze znam to ale, takich obrazkow jest masa, ale moge sie mylic
Napisano 7 Styczeń 200421 l obejzyjcie ostatni numer Focusa, jest tam tekst o zwierzetach przyszlosci i jeden pajak, jest bardzo dziwnie podobny do mojego z poprzedniej bitwy (jesli chodzi o modeling i w ogole):-o????
Napisano 7 Styczeń 200421 l Wybaczcie, ale jakos nie mam ochoty patrzec na zamieszanie, ktore wywoluje anonimowy osobnik. Powinienem skasowac, ale zamykam. Jezeli autor okaze sie niezalogowanym uzytkownikiem forum to prosze do mnie napisac na u2u, a odblokuje watek.