Ramsez Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Jak zapisać animację którą renderuje w video post? Wiem, ze gdy robi sie to zwykłym renderem to ustala się output file ale jak to ustawić w renderze video posta?
Ramsez Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Podbijam. Da się ajkoś zapisac animacje renderowaną w Video Post?
spinal Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Watek wiele razy powtarzany na forum. Wystarczy wyszukac :/
Ramsez Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Watek wiele razy powtarzany na forum. Wystarczy wyszukac :/ Właśnie szukałem ale wszystko co znajduje dotyczy renderowania animacji w zwykłym renderze a nie w VP.
spinal Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Tego nie renderujesz przez F9 czyli domyslne renderowanie tak jak z kazdym robisz tylko przez renderowanie w videoposcie tam gdzie dodajesz efekty jest tez jakis OUTPUT cos tam i tam ustawiasz widok z jakiego ma byc renderowane i renderujesz przycoskiem w videposcie. Looknij pod F1 jest przystepnie pokazane i wspomagaj sie tym co na pisalem bo pewny jestem na 100 % ze to tak tylko nie pamietam dokladnie bo baaaaaardzo dlugo tego nie uzywalem. Jak dla mnie to dosc przestarzale narzedzie. Jesli choc troche pomoglem to plus reputa poprosze. W razie czego jak nie znajdziesz podbij w godzinach wieczornych na GG 4067453 to ci dokladniej podpowiem bo teraz w pracy jestem i maxa nie mam.
Ramsez Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Tego nie renderujesz przez F9 czyli domyslne renderowanie tak jak z kazdym robisz tylko przez renderowanie w videoposcie tam gdzie dodajesz efekty jest tez jakis OUTPUT cos tam i tam ustawiasz widok z jakiego ma byc renderowane i renderujesz przycoskiem w videposcie. Looknij pod F1 jest przystepnie pokazane i wspomagaj sie tym co na pisalem bo pewny jestem na 100 % ze to tak tylko nie pamietam dokladnie bo baaaaaardzo dlugo tego nie uzywalem. Jak dla mnie to dosc przestarzale narzedzie. Jesli choc troche pomoglem to plus reputa poprosze. W razie czego jak nie znajdziesz podbij w godzinach wieczornych na GG 4067453 to ci dokladniej podpowiem bo teraz w pracy jestem i maxa nie mam. Do tego okienka sam dotarłem i jest podobne jak przy zwykłym renderze (rodziałki etc.) ale nie mozna określić output file i moge sobie wyrenderować bądź ile klatek ale one sobie gdzies ulecą. A jak zapisze po zakończonym renderingu jako avi to zapisuje mi tylko ostatnia klatke.
spinal Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 http://zakon.force-crusaders.org/index.php?action=view&subaction=art&id=229&ret=50 sprobuj looknac tutaj. Tutek traktuja o renderingu w videoposcie. jest dosc przystepnie wytlumaczone. Jak to ci nie pomoze to poprostu napisz na GG po godzinie 19. Wtedy pomoge. P.S. Ja to pamietam ze na poczatku trzeba bylo mu ustawic (jeszcze przed efektami) widok w ktorym ma dzialac a po ekejtach na koncu trzeba bylo wybrac gdzie ma sekwencje rendernac. 1
Ramsez Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 czyli pomoglo? Nie dokońca ale zainteresowałeś się tematem :P. Co nieco się rozjasniło jeszcze pokombinuje, moze wyjdzie.
spinal Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Jak co to napisz wieczorem. Bo ja wiem jak to zrobic ale musze na video posta spojrzec a nie mam teraz pod reka. Pozdrawiam :)
Ramsez Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Ok bo nadal renderuje tylko ostatnią klatkę.
dna_84 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Witam mam nadzieje że wszystko jest czytelne i jasne :) pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi