Chindoos Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/R2D2.jpg Ten model zrobilem juz bardzo dawno a teraz daje go wam do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Model jest w porządku. Nie ma referencji do porównania a ja na pamięć dokładnie nie wiem jak wyglądał R2D2, ale ufam że oddałeś go wiernie. Kiepsko się prezentuje niestety, a to z winy shaderów i świateł... trochę te teksturki mnie odstraszają szczerze powiedziawszy... ale sam modelik jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Nawet ładny. Teksturki w ostateczności też chyba mogą być. Nie pamiętam czy r2d2 miał taką gładką główkę?? Może i miał. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Model dobry, ale tekstury wydają mi się strasznie słabe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 J.W. Model fajnie wykonany, ale z tymi teksturami to wygląda jakby był z plastiku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 Uwagi jak w/w . Model good , materiały takie sobie . Popracuj nad nim jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Pobrudz go troche ! A tak wogule to on sie tak nie swiecil !Byl bardziej jek z plastiku ! Wiec popraw teksturki i bedzie wystrzalowo ! Powodzenia czekam na poprawki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 taki jakis za sztuczny mi sie wydaje, niewiem dlaczego ale prawdziwy r2d2 wydawal mi sie zawsze bardziej wesoly a ten to taki jakis bez duszy jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi