popek Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Witam wie moze ktos dlaczego jak klikam na tutoriale w helpie maxa nic sie nei dzieje, podobnie jest tez z innymi pozycjami w helpie, dzialaja jedynie moze dwa czy trzy pozycje ze pojawia mi sie jakies okno dialogowe a tak nic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 To trzeba osobno instalować, poszperaj w plikach instalacyjnych, coś jak 3dmax_reffiles.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Jak się ściągnęło zripowaną wersję z neta to tak bywa. Kup pełną wersję, to będą tutoriale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 To trzeba osobno instalować, poszperaj w plikach instalacyjnych, coś jak 3dmax_reffiles.exe nie mam tego pliku mozesz mi poslac na mail bede bardzo wdzieczny [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 na stronie autodesku mozna tez sciagnac zdaje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 popek jak nie masz plików, to zadzwoń na infolinie Autodesku, nawet tak dużej korporacji zdażają się wadliwe instalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi