keraj37 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Witajcie! oto nad czym troche posiedzialem ostatnio - chcialem ozbaczyc jak sie robi kreskowi na maxie - troche wyszlo, troche nie wyszlo mb_LQ.avi Pozdro!
Master Kiełbaster Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 :D bańka wstańka vs. reszta świata? bez cell shadingu było by lepiej :P
kannu Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 serwus :) nie mam pojecia, dlaczego uparcie wrzucasz to na serwery do sciagania plikow. daj to na cos w stylu youtube - wtedy widze czy jest fajnie , czy juz wylaczyc. wiesz co by bylo, gdyby wszyscy tak robili ? w jakims celu wynaleziono yyoutube. pozdrawiam i czekam :)
keraj37 Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Napisano 5 Styczeń 2008 Hej! Master Kiełbaster: Bańka wstańka:) chociaz chyba wlasnie o to chodzilo! Caly swiat przeciwko biednemu bańce. Niestety nie wiem za bardzo co do ten cell shading, ale sie dowiem i bede juz wiedzial aby tego unikac. kannu: Z prostego powodu: nie mam doswiadczenia z youtube! Ale tak tez jest dobrze. :) Pozdro!
floo Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 nie no ciekawy pomysł... muzyka fajna... szkoda że taka słaba jakość... :( długo renderowałeś scene???
kannu Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 serwus :) Hej! kannu: Z prostego powodu: nie mam doswiadczenia z youtube! Ale tak tez jest dobrze. :) Pozdro! nie no, nie zartuj. dlaczego mamy płacić za Twoje lenistwo ? jak nie potrafisz wrzucic filmu na youtube to nie dasz rady robić animacji . Myslisz że tam sie uploaduje trudniej niz na jakiś rapidshare ? nie mysl że akurat dla Ciebie, ludzie beda masowo sciagali rapidshary. dasz rade, jak nie , to napisz na forum - pomozemy. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
keraj37 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Napisano 6 Styczeń 2008 kannu: specjalnie dla ciebie nastepna animacja bedzie w youtube:)
Rekomendowane odpowiedzi