Napisano 4 Styczeń 200817 l Witajcie! oto nad czym troche posiedzialem ostatnio - chcialem ozbaczyc jak sie robi kreskowi na maxie - troche wyszlo, troche nie wyszlo mb_LQ.avi Pozdro!
Napisano 4 Styczeń 200817 l serwus :) nie mam pojecia, dlaczego uparcie wrzucasz to na serwery do sciagania plikow. daj to na cos w stylu youtube - wtedy widze czy jest fajnie , czy juz wylaczyc. wiesz co by bylo, gdyby wszyscy tak robili ? w jakims celu wynaleziono yyoutube. pozdrawiam i czekam :)
Napisano 5 Styczeń 200817 l Autor Hej! Master Kiełbaster: Bańka wstańka:) chociaz chyba wlasnie o to chodzilo! Caly swiat przeciwko biednemu bańce. Niestety nie wiem za bardzo co do ten cell shading, ale sie dowiem i bede juz wiedzial aby tego unikac. kannu: Z prostego powodu: nie mam doswiadczenia z youtube! Ale tak tez jest dobrze. :) Pozdro!
Napisano 6 Styczeń 200817 l nie no ciekawy pomysł... muzyka fajna... szkoda że taka słaba jakość... :( długo renderowałeś scene???
Napisano 6 Styczeń 200817 l serwus :) Hej! kannu: Z prostego powodu: nie mam doswiadczenia z youtube! Ale tak tez jest dobrze. :) Pozdro! nie no, nie zartuj. dlaczego mamy płacić za Twoje lenistwo ? jak nie potrafisz wrzucic filmu na youtube to nie dasz rady robić animacji . Myslisz że tam sie uploaduje trudniej niz na jakiś rapidshare ? nie mysl że akurat dla Ciebie, ludzie beda masowo sciagali rapidshary. dasz rade, jak nie , to napisz na forum - pomozemy. pozdrawiam i zycze powodzenia :)