Tayos Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Znacie strony gdzie znajde duzo tutkow o modelowaniu krok po kroku?
piksar Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 znamy http://www.max3d.pl opcja szukaj pozatym modelowanie to bardzo szeroki temat - wybierz sobie na początek jedną dziedzinę np. postacie albo pojazdy i na tym się skup w poszukiwaniach polecam tutki Klicka i Nielota
Tayos Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 szukalem i nic ciekawego nie znalazlem. Na max3d.pl tez niec ciekawego nie ma
mrkrzysiek Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 no to jak na max3d nic ciekawego nie ma, to ja nie wiem skąd się nauczyłem modelować marnie to marnie ale zasadę znam więc nic więcej Ci nie potrzeba jak tutoriale z tego forum
Tayos Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 tak ale mi chodzi o konkretne liniki do tutkow, jesli mozna
mrkrzysiek Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 jeśli można to opcja szukaj, albo dział tutoriale na forum i tam masz Videtutorials :)
Rekomendowane odpowiedzi