Napisano 8 Styczeń 200817 l Czesc :) Mam problem ze zgraniem obrazu z mojej kamerki :\ http://audiosfera.pl/shop/towar/idt=1025166 Troche czytalem o tym w necie i podobno mozna sie wspomoc jakas karta (firmware?). Jednak problem jest taki ze nie mam wolnych slotow :\. Jest jakis sposob aby to ominac? pozdrawiam :)
Napisano 8 Styczeń 200817 l Skoro nie ma firewire (nie widze w specyfikacji) to dlaczego nie przez USB ? Tylko potrzebny oryginalny soft - bez tego nich ni chuchu
Napisano 8 Styczeń 200817 l Autor Dzieki Piksar :) No juz mi sie udalo wszystko fajnie podlaczyc :) Niby wszystko dziala cacy ale ... jakos zgranego obrazu jest do bani :\ niemalze jakbym telefonem nagrywal chociaz opcje zgrywania "wszystkie" (jest tam raptem jedna "quality" :\) ustawilem na max :\ Da sie cos z tym zrobic? Chcialbym miec przynajmniej w polowie tak dobry obraz jak na TV gdy podlaczam kamerke, pzdr. PS: dodam jeszcze ze sam plik sam w sobie troszke wazy pare gb kilka minut wiec co ma tyle wazyc jak sam material jest tak mizernej jakosci? :\
Napisano 8 Styczeń 200817 l Jak patrzysz na kompie to bedzie słabo wygladało to mniej niz 640x480 nagraj testowo na DVD ale nie jako Divix tylko bezkompresyjnie do DVD (soft powinien to potrafić) i sprawdź na TV