Napisano 10 Styczeń 200817 l Witam... przegladajac forum trafilem na wypowiedzi uzytkownikow odnosnie przyspieszenia procesu renderingu. Zdecydowana wiekszosc uzywa "backburn" ... przeszukalem forum (haslo backburn) i znalazlem tylko 2 watki na ten temat. Czy ktos moze mnie naprowadzic na temat zwiazany z przyspieszeniem renderingu ??.... pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200817 l pytanie czy chcesz renderowac na kompach w sieci czy dawac sobie kolejke na 1m kompie ?
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor piksar - cos mam przeczucie ze masz racje i haslo "backburner" da wiecej rezultatow :) delf77 - mam mozliwosc renderingu w sieci (2 dodatkowe komp) lub "kolejke na 1m kompie (cokolwiek to znaczy ) :) wybrac bede chcial tak czy inaczej szybsze rozwiazanie
Napisano 10 Styczeń 200817 l panowie nie rozpoczynamu tu dyskusji o renderingu sieciowym, jest kilka takich wątków na forum
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor piksar ... ok - znalazlem juz watki ....wczesniej z powodu "bledu jezykowego" nie dostalem pelnej listy tematow z wyszukiwarki ...