aartii Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Witam i zapraszam do potestowania i oceny: http://www.ran-dv.pl/ czesc napisow swiadomie jako grafiki a nie tekst - akurat w tym przypadku wyglad wzial gore nad praktycznoscia :)
piksar Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 dla mnie jako przeglądacza www OK, kolorki dobre, strona prosta i nie męczy
Gość User190 Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Bardzo archaiczny wygląd. Czerwony średnio pasuje do tematyki (chyba, że klient się uparł ;) ).
Plastique Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Prosta do bólu ale przejrzysta. Uzupełnij alty i będzie ok.
streaker Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Pod dwoma powyższymi podpisuje się również, od siebie dodam że średnio mi się podoba układ w schemacie "T" (menu szerokie na całą stronę, treść z pasami po bokach) i te rysunki na boku
wink25 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Według mnie troche za duże to Logo i Litery w pasku menu, szybko bedą męczyć oczy. ROzjaśniłbym też troche tekst. Te rysunki to nie wiem o co chodzi w sumie no nie pasują do takiego Loga i strony :]. Co do reszty to dobrze dobrałeś kolory i podoba mi sie metalowe menu ;]. Powodzenia ze stroną.
Rekomendowane odpowiedzi