odwyk Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Witam! To moja pierwsza praca w max'ie z którą się uzewnętrzniam na forum - wrzucam nie typowego WIP'a ale w części skończoną prace. Jako, że nie jestem zadowolony z efektu to czekam na rady, porady i krytykę :) Link do obrazka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41252928fa19f949.html ps: czarne kropki na antyramie to spsuty materiał, ale już nie chciało mi się robić kolejnego rendera
piksar Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Co nie tak ? no może poza wysokością siedzisk, brak miejsca na nogi pod stołem. Robiłeś z tutka Evermotion ? tak z ciekawości pytam
odwyk Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Napisano 12 Styczeń 2008 nie z tutka ale go widziałem i sobie stół zapożyczyłem ;) co do krzeseł to proporcje wzorowałem sobie na tych co mam w domu i chyba coś skwasiłem
Zajcev Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Poza krzesłami to wydaje mi się, że framuga drzwi po lewej stronie obrazka nie przylega do ściany, bo jakieś światło sie tam pojawia. Dodatkowo framuga wydaje mi się, że na wysokości metra przybiera inny materiał. Może to kwestia rozdzielczości, ale przewody tudzież podwieszenie od lampy wygląda, jakby sie kończyło w powietrzu. O krzesłach już mowa była, więc nie będe powtarzał. Ale ogólnie to naprawdę bardzo fajna pracka, elegancko to wszystko wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi