baddog71 Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Witam wszystkich. Jestem stawiającym pierwsze kroki fanem Maksia jednak mój komputer jest bezlitosny i na wstępie robi mi takie straszne rzeczy Jeśli ktoś wie co może być przyczyną to proszę o pomoc. Na zamieszczonym obrazku widnieje zaledwie kilka podstawowych brył. Pamięć 1 G Procesor 1,41 Ghz Wiem że to niewiele ale wydaje mi się że kilka prymitywnych bryłek nie powinno robić takiej rozpierduchy :(
wookie Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 A karta graficzna ? Moze sie sypac stad bledy w wyswietlaniu grafiky 3d chyba ze to tylko w jednym projekcie konkretn bryly sie sypia , ale watpie ze tak jest
baddog71 Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Karta -Radeon 9250 . Grafika rozwala się przy każdej próbie...
miriam Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Witam Podaj więcej informacji dotyczących własnego sprzętu jak również popraw tytuł wątku, jeśli oczekujesz pomocy to jakiej ;). Tytuł ma wskazywać na to z jakim problemem się borykasz. //Pozdr.
wookie Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 skoro tak to sypie ci sie grafa , jest dosc wiekowa juz , sprawdz na innym kompie ale jak dla mnie karta do wymiany 1
baddog71 Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Doszedłem do wniosku że skoro mam zamiar dłużej ciągnąć przygodę z maxem to czas na radykalną wymianę sprzętu. Zapodałem temat fachowcom i już coś będą składać :) Dzięki za odzew.
Ufooox Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Jak chcesz podzialać coś przed zmianą sprzętu, to spróbuj zmienić display na openGL. Czasem się sypie pod direct3d. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi