Napisano 14 Styczeń 200817 l Witam wszystkich. Jestem stawiającym pierwsze kroki fanem Maksia jednak mój komputer jest bezlitosny i na wstępie robi mi takie straszne rzeczy Jeśli ktoś wie co może być przyczyną to proszę o pomoc. Na zamieszczonym obrazku widnieje zaledwie kilka podstawowych brył. Pamięć 1 G Procesor 1,41 Ghz Wiem że to niewiele ale wydaje mi się że kilka prymitywnych bryłek nie powinno robić takiej rozpierduchy :(
Napisano 15 Styczeń 200817 l A karta graficzna ? Moze sie sypac stad bledy w wyswietlaniu grafiky 3d chyba ze to tylko w jednym projekcie konkretn bryly sie sypia , ale watpie ze tak jest
Napisano 15 Styczeń 200817 l Witam Podaj więcej informacji dotyczących własnego sprzętu jak również popraw tytuł wątku, jeśli oczekujesz pomocy to jakiej ;). Tytuł ma wskazywać na to z jakim problemem się borykasz. //Pozdr.
Napisano 15 Styczeń 200817 l skoro tak to sypie ci sie grafa , jest dosc wiekowa juz , sprawdz na innym kompie ale jak dla mnie karta do wymiany
Napisano 15 Styczeń 200817 l Autor Doszedłem do wniosku że skoro mam zamiar dłużej ciągnąć przygodę z maxem to czas na radykalną wymianę sprzętu. Zapodałem temat fachowcom i już coś będą składać :) Dzięki za odzew.
Napisano 16 Styczeń 200817 l Jak chcesz podzialać coś przed zmianą sprzętu, to spróbuj zmienić display na openGL. Czasem się sypie pod direct3d. Pozdrawiam.