Cpt.Obvious Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Znalazłem chwile oddechu pomiędzy różniczkami a liczeniem potencjałów i mazłem troche tu i tam. Nie jest to wielka praca, raczej zwykły koncept no i troche próbuje uciec od dotychczasowych prac, mam nadzieje, że się choć w części udaje. Wszelkie komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 hahhahhahaha Dla mnie bomba! Moze kiedys pokazesz poszczegolne etapy pracy? ja tam sie na 2d malo znam, ale cos lekko nie trzyma sie podloza. (jesli nie to sorry) Dobry pomysl przede wszystkim;) i to na czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Świetne! Spodziewałem się jakiegoś mnicha a tu takie cuś. Ładne i przyjemne dla oka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 ... no i uciekles :D całkiem milusie ... taka transformowana marchewa hy,hy pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 no wszystko fajnie...nawet bardzo ale ten robaczany klecha powinien mieć czarny surdut a ma granatowy jak widze !! Seryjnie ash tak nie nawidzisz tego coloru !! GEZZ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 \"Dobry pomysl przede wszystkim i to na czasie!\" Hmm, raczej bez podtekstu religijnego.poprostu skojarzenie z Panem Tadeuszem i robakiem.Tchnęło mnie i jak znajde czas, porobie tego więcej, nowych postaci, mam nawet pomysł na krótka bajeczke dla dzieci ale to dalsza perspektywa i wymaga przemyślenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Hehe, naprawdę świetne :) Tylko na świecie już sie nie sprzeda tak dobrze, przynajmniej tytuł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Może panowie z Team 17 (to ci od Wormsów) kupią od ciebie ten concept :D i użyją jako nowej broni w nowych robakach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Wlasnie mam nowa tapete :D WORMS RULEZ!! [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 no mily robal... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Jest uderzająco podobny di Bogusława Lindy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 Jeszcze jeden Concept z tej serii. Wyjdzie z tego cała bajeczka o ile znajde na to czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Hehh... nie bede tracil sliny na slowa zachwytu kazda Twoja praca bo umre na odwodnienie... Jednym slowem: Tigerowsko!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 dzizas... co mu sie w głowe stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Epopei ciąg dalszy! To, o ile dobrze poznaje, Stolnik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Ja bym zrobil z niego glownego bohatera... \'Johnny w krainie lektur szkolnych\' :D Robaczek czyta sobie ksiazki i przezywa rozne przygody z bohaterami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 ksiadz robak mnie rozwala. swietne bardzo fajny klimaik. mi sie strasznie podobaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 hehehehehe :) dobre... ksiadz robak ma sympatyczniejsza morde, choc drugiemu czapka duzo pomaga :) (ciekawe jak ksiadz robak by wygladal z ta bejsbolowka) uwazaj zeby cie jakas kuria do sadu nie podala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 tommy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 ladnie ladnie, bardzo ladnie... ale nie da sie chyba uniknac skojarzen z marchewka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 *khem* :) bardzo fane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 Znalazłem jeszcze starszego robaczka ale jakoś o nim zapomniałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 I świerzy. Taki na szybciutko... Hmm moze cos z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 milusie :) światło mi się podoba ... eech kiedy ta wiosna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi