Gość SoYeR Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Witam, Jak zapewne wiŕkszoŠ z was zauwa┐y jestem tu now▒ osob▒ i niemam jeszcze w│asnej galerii (co mam nadziejŕ nied│ugo siŕ zmieni). Jestem pocz▒tkuj▒cy, zapewne zbyt du┐ych szans niemam, jednak chcia│bym wzi▒Š udzia│ w bitwie aby sprawdziŠ swoje umiejŕtnoÂci oraz us│yszeŠ jakie wskazˇwki ewentualnie s│owa krytyki. Chcia│bym stworzyŠ model robota AMEE, pomys│ zaczerpniŕty z filmu \"Red planet\". Mam nadziejŕ w najbli┐szym czasie przedstawiŠ wstŕpne grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Witam Nie mow ze nie masz szans bo to tak na starcie gloopio zakadac i brzmni jakbys nawet nie mial ochoty nic robic..tylko od tak brk Ci czasu ;P tu nie idzie o to zeby wygrac...nawet nie wiesz ile nowych rzeczy sie nauczylem dlubiac w swojej pracce ..to sie naprawde liczy pwodzenia i czekam na jakies pierwsze grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SoYeR Napisano 8 Listopad 2002 Share Napisano 8 Listopad 2002 A oto obrazki przedstawiaj▒ce moje postŕpy.. Jak narazie jest jedynie g│ˇwka. Niewiem nawet jak nazywa siŕ technika w jakier robiŕ - najpierw spline a potem mechedit... ;p (czy jako tak) I pytanie.. jest jaki sposˇb aby wyg│adziŠ powierzchniŕ pozostawiaj▒c ostre krawŕdzie? - uzyska│em to poprzez chamfer edges.. ale zapewne jest jaki lepszy sposˇb... To na tyle... Dziŕki za komentarz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SoYeR Napisano 8 Listopad 2002 Share Napisano 8 Listopad 2002 i jeszcze siatka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 Przyda│o by siŕ zaakcentowaŠ ┐e to nieprzyjemny robot - jakie ┐▒d│o, plus ┐ˇ│to - czarne paski. Nawet maszyna mo┐e mnieŠ konkretny charakter, teraz to mo┐e byŠ rownie dobrze odkurzacz:) a poza tym i na szkicu i w produkcji wygl▒da dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SoYeR Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 Na tym etapie produkcji jestem w stanie sie z tob▒ zgodziŠ biglebowsky, choŠ mi osobiÂcie bardziej przypomina silnik samolotu... :D zamieszczŕ wiŕc jeszcze jeden obrazek przedstawiaj▒cy ca│▒ sylwetkŕ... Przy modelowaniu opieram siŕ na ujŕciach z filmu. Jak narazie chcŕ go odtworzyŠ z jak najwiŕksz▒ iloÂci▒ szczegu│ˇw - a jak starczy czasu to postaram siŕ umieÂciŠ go w jakiej scenerii (mo┐e jak rozgniata jakiemu ludzikowi ba˝ke..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 Faktycznie, na fotach jest a┐ nadto agresywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi