Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jak zapewne wiŕkszoŠ z was zauwa┐y jestem tu now▒ osob▒ i niemam jeszcze w│asnej galerii (co mam nadziejŕ nied│ugo siŕ zmieni).

Jestem pocz▒tkuj▒cy, zapewne zbyt du┐ych szans niemam, jednak chcia│bym wzi▒Š udzia│ w bitwie aby sprawdziŠ swoje umiejŕtnoÂci oraz us│yszeŠ jakie wskazˇwki ewentualnie s│owa krytyki.

Chcia│bym stworzyŠ model robota AMEE, pomys│ zaczerpniŕty z filmu \"Red planet\".

Mam nadziejŕ w najbli┐szym czasie przedstawiŠ wstŕpne grafiki.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Nie mow ze nie masz szans bo to tak na starcie gloopio zakadac i brzmni jakbys nawet nie mial ochoty nic robic..tylko od tak brk Ci czasu ;P

tu nie idzie o to zeby wygrac...nawet nie wiesz ile nowych rzeczy sie nauczylem dlubiac w swojej pracce ..to sie naprawde liczy

pwodzenia i czekam na jakies pierwsze grafiki

Napisano

A oto obrazki przedstawiaj▒ce moje postŕpy..

Jak narazie jest jedynie g│ˇwka. Niewiem nawet jak nazywa siŕ technika w jakier robiŕ - najpierw spline a potem mechedit... ;p (czy jako tak)

I pytanie.. jest jaki sposˇb aby wyg│adziŠ powierzchniŕ pozostawiaj▒c ostre krawŕdzie? - uzyska│em to poprzez chamfer edges.. ale zapewne jest jaki lepszy sposˇb...

To na tyle...

Dziŕki za komentarz..

Napisano

i jeszcze siatka..

Napisano

Przyda│o by siŕ zaakcentowaŠ ┐e to nieprzyjemny robot - jakie ┐▒d│o, plus ┐ˇ│to - czarne paski. Nawet maszyna mo┐e mnieŠ konkretny charakter, teraz to mo┐e byŠ rownie dobrze odkurzacz:) a poza tym i na szkicu i w produkcji wygl▒da dobrze.

Napisano

Na tym etapie produkcji jestem w stanie sie z tob▒ zgodziŠ biglebowsky, choŠ mi osobiÂcie bardziej przypomina silnik samolotu... :D

zamieszczŕ wiŕc jeszcze jeden obrazek przedstawiaj▒cy ca│▒ sylwetkŕ...

Przy modelowaniu opieram siŕ na ujŕciach z filmu. Jak narazie chcŕ go odtworzyŠ z jak najwiŕksz▒ iloÂci▒ szczegu│ˇw - a jak starczy czasu to postaram siŕ umieÂciŠ go w jakiej scenerii (mo┐e jak rozgniata jakiemu ludzikowi ba˝ke..)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.